Zásady ochrany osobních údajů

Jsme společnost společnost HOX red s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha, IČ 07066228, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 294064 vedenou u Městského soudu v Praze.

Pro poskytování našich služeb a náš provoz zpracováváme některé vaše osobní údaje. Ve společnosti HOX red s.r.o. považujeme osobní údaje našich zákazníků za něco, co je třeba chránit. Níže se dozvíte, jak přistupujeme k ochraně osobních údajů svých zákazníků, potenciálních zákazníků, dodavatelů či případně dalších subjektů údajů. Zpracování osobních údajů je považováno za přísně důvěrné a s osobními údaji je nakládáno v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, zejména obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679 („Nařízení GDPR“).

Pokud objednáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte. Jsou to nejčastěji jméno, příjmení, e-mail, telefonní číslo, vaše požadavky ohledně našich produktů a služeb, případně další údaje, které nám v poptávce vyplníte nebo nám je v rámci další domluvy předáte. Proč?

kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu (čl. 6 odst. 1 písm. b), f) Nařízení GDPR)
pokud se pro naše produkty nebo služby rozhodnete, budeme jejich prostřednictvím s vámi komunikovat (čl. 6 odst. 1 písm. b), f) Nařízení GDPR)
použijeme je pro doložení plnění našich povinností, které nám plynou ze zákona nebo ze smluv (čl. 6 odst. 1 písm. c) Nařízení GDPR)
emailovou adresu zařadíme do našich novinek (čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení GDPR)

Provozující webové stránky www.hox.red

 

1. Zpracování osobních údajů

1.1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: Jméno, příjmení, telefonní číslo, email a název společnosti, tedy výsledného loga.

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně termínu, platby, dodání Vašeho produktu.  

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat do 36 měsíců od naší poslední komunikace. 

1.2. Newslettery (obchodní sdělení)

Pokud jste náš zákazník, můžeme použít vaši e-mailovou adresu pro zaslání našich novinek v rámci našich služeb www.hox.red  

Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

3 roky  od vaší poslední interakce na našem webu (objednání zboží) Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: poptavka@hox.red

2. Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem naší webové stránky. Jsou to:

digitální agentura HOX red s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Praha 110, IČ: 07066228, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, C 294064/MSPH

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

3. Co byste dál měli vědět

V naší společnosti máme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese poptavka@hox.red nebo zavolejte na tel. č. +420 731 082 916

4.Používání souborů cookies

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

Na webových stránkách používáme následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.

  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

Používané soubory cookies:

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku. 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 1.4.2023